Dokumen Lengkap Guru 2015.

fail-persediaan 2015Perkongsian daripada beberapa orang guru yang saya anggap terbaik untuk tahun 2015. Sumber telah dinyatakan dengan sedikit editing berkaitan maklumat peribadi. Bagi guru – guru Pendidikan Asas Vokasional, boleh rujuk catatan lepas saya di bawah untuk muaturun dokumen berkaitan.

Untuk Guru PAV:  http://cikgunas.net/fail-persediaan-mengajar/

Dokumen Lengkap Guru 2015:

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted in Download, PdP, Takwim Tagged with: , , ,
140 comments on “Dokumen Lengkap Guru 2015.
  1. Mastina Ramli (fb) says:

    Mintak tolong Email kat sy dokumen skt 2015 blh yer

  2. wan azila wan yusoff says:

    Pohom kerjasama untuk email semua maklumat di atas…x dapat nak download… terima kasih..
    moga Allah berkati kita semua…

  3. MASTURA KAMARUDIN says:

    Terima kasih cikgu.. Alhamdulillah.. Semoga bermanfaat

  4. meera says:

    Mohon kerjasama untuk email…Tak dpt download. Moga bersama2 kongsi. ilmu. t.kasih

  5. rozawati says:

    As’salam cikgu..blh email kpd saya..tq

  6. jemat bin adam says:

    Kerja yg sgt sistematik..menarik dan terbaeeeeekkkk… tolong hantar ke email saya
    alifbete.1432@yahoo.com

  7. Rohana Ibrahim says:

    Terbaik..boleh ke email kepada saya..tak boleh download pula..terima kasih.

  8. masniahmapaita says:

    Mohon email doc di atas sbb xdpt download

    Tqvm

  9. Nor hafizzi says:

    Salam cikgu…mintak tolong email ea…x boleh nak download

  10. azlianti says:

    assalam cikgu..amat berguna..blh tlg email x…tqvm cikgu

  11. zurina says:

    Assalamualaikum. Mohon email bahan2 yg tersebut di atas. Terima kasih byk2. Jasa cikgu amat dihargai.

  12. Ruhaya says:

    Yg dh dpt emel dr cikgunas Bleh x emel pd sy palak..
    yaya.3898@gmail.com
    Tq in advance…

  13. Aina says:

    Slm..bole to long emailkan pd sy..t.kasih
    aina_musa@yahoo.com

  14. Aina says:

    Slm..bole tolong emailkan pd sy..t.kasih
    aina_musa@yahoo.com

  15. Nurul Arzuana Don says:

    Mohon email

  16. Nurul Arzuana Don says:

    Mohon email sbg perkongsian. Tq tuan

  17. razmizan says:

    Mohon jasa baik tuan email kpd sy matjan76@yahoo.com.my

  18. Nurul Arzuana Don says:

    Mohon share. Tq tuan

  19. Nurul Arzuana Don says:

    Mohon email. Tq tn

  20. arirada says:

    Salam. Boleh tolong emel? Maaf menyusahkan cikgu,sy tak boleh buka file tu wpun dah download.
    (arirada84@yahoo.com)

  21. mima says:

    Salam cikgu.Mohon email..sebab saya dah cuba download tapi tak dapat.Terima kasih banyak2x..

  22. junainah hanim says:

    Assalam cikgu,
    Bole ke email kt saya.tak bole download.tq

  23. Tini says:

    tolong e-melkan smua mklumat..tq

  24. puteri nurin says:

    tlg email kat saya….tq

  25. puteri nurin says:

    sy ngaja pav

    • cikgunas says:

      Selamat bertugas esok ya. Jangan lupa langgani newsfeed emel saya untuk berita terkini PAV.

  26. Cikgu Tini says:

    Assalamualaikum, sy pun sdh cuba download tp tak dapat buka, mohon email juga kepada saya… tinitunas@gmail.com, sekiranya menjadi kesulitan, sudi kiranya cikgunas emailkan isi buku rekod mengajar sahaja pun sudah memadai…terima kasih.

  27. safa says:

    Boleh email jugak? Tqvm

  28. ida says:

    mohon emel boleh? tq

  29. Rapiah bt Mohamad Itli says:

    Assalam…boleh emailkan pd saya? TQ..

  30. suwimi says:

    tolong ke saya.tq

  31. aida says:

    Tolong emel sy juga..aidaamni09@yahoo.com
    ..tkasih cikgu..

  32. suwimi says:

    Tolong email ke saya

  33. Norleha Abdul Malek says:

    Assalam .. boleh tak tolong emel kn pd sy. Kerja ckg sgt sistematik. Emel sy:
    norleha66@hotmail.com

  34. Tibah sigan says:

    Tolong email bhn tersebut kpd saya. francylyana2010@hotmail.com. tq

  35. Abdul Rashid says:

    Minta di email.

  36. nursakinah mohd nor says:

    assalam…mohon emel ckgu…terima kasih byk2.

  37. Loretta Loungkin says:

    Salam..terima kasih kerana sudi share..boleh email kpd sy? l4loly@hotmail.com..terima kasih cikgu,semoga diberkati.

  38. jiha says:

    mohon emel ..ini emelnya nurnajihamahfudz@gmail.com

  39. izan says:

    terima kasih ats prkongsian

  40. asfalela says:

    Tqvm 4 sharing.
    Mohon email. Saya xdpt download.trimaksih.

  41. rosnita eksan says:

    Salam..mintak cikgu email pd sy boleh? Tq

  42. qasihusna says:

    mohon emailkn he…tq

  43. ayem says:

    Salam cikgu.
    Mohon email ayem36@gmail.com sebab saya dah cuba download tapi tak dapat.

    Terima kasih banyak-banyak.

  44. Nurul says:

    Salam Cikgunas.. tlg emailkan kpd sy jgk slor_gyrl@yahoo.com ..sy dh cuba bberapa kli dload..tp msih x bjaya

  45. rosehadiaty says:

    Salam. Saya cuba download dlm hp. Tidk berjaya. Adkh mslh internet line atau mslh software saya x compatible? Tkasih

    • cikgunas says:

      Salam. Saya menjangkakan artikel ini akan terus menerima trafik yang tinggi sehingga mencapai bandwith yang di tetapkan. Mohon salin dahulu link muaturun yang diberi, kemungkinan ada masalah pada capaian blog ini.
      Regards,
      cikgunas

  46. syarifah says:

    Emelkan kpd sy, boleh? Terima kasih

  47. elvon says:

    Mohon email ya
    Thanks
    elvonluttor@gmail.com

  48. Ainon says:

    Mohon emailkn kpd sy..tq cikgu…mg trs sukses.

  49. adilah says:

    Cikgu…minta jasa baik utk email kt sy sm.plz.tqvm
    adilahhusain13@gmail.com

  50. Sopiah bt. Abdul Karim says:

    blh email maklumat Dokumen lengkap guru kepada saya. tq

  51. LanYan says:

    Terbaik…boleh tlg emailkan ke bet.lanyan@gmail.com. Tqvm

  52. noraihan says:

    Tlg email kpd sy ya? Tqvm

  53. tadz says:

    Assalamualaikum…boleh emailkan…tq

  54. 31619 says:

    salam. mohon email ke hbk_442@yahoo.com. terima kasih

  55. nazzh says:

    Assalamualaikum wbth Cg Nas
    Tlg email nazzh73@gmail.com
    dah cuba dload, tak dpt.
    Syukran jazillahn

  56. ummisyurfa says:

    asslamualaikum…..mohon emailkan semua bahan yang dikongsikan…syukran jazilan
    ummisyurfa@gmail.com

  57. HANIZAH BINTI HASSAN says:

    EMAIL PLEASE, TQ SO MUCH

  58. saida says:

    salam tuan..tolong emel…tq2..jasa tuan amat saya hargai

  59. Juliah Jumpil says:

    Mohon email kepada saya. Terima kasih.

  60. marrina says:

    asslamualaikum…..mohon emailkan semua bahan yang dikongsikan… sy telah cuba dload tp x boleh.. terima kasih.. marrinajay@gmail.com

  61. ham says:

    mohon email pd saya jugak utk smua bhn..xblh dload…trm ksh byk2….

  62. Linda Kasa says:

    Salam cikgu.
    Mohon email linda285@hotmail.com sebab saya dah cuba download tapi tak dapat.Terima kasih

  63. Mohd Shahrizan Bin Ishak says:

    Saya tak dapat nak download bahan bahan ni… boleh tak email bahan bahan ni kepada saya. Maaf la kalau menyusahkan cikgu. Email saya shahsu8283@gmail.com

    Terima kasih saya dahulukan.

  64. nik fizah says:

    assalamualaikum..
    harap maaf, nak minta email gak sebab xdapat download sebab ia guna box..
    syafieza86@gmail.com
    terima kasih 😉

  65. cikgu uzeq says:

    terima kasih berkongsi.. blh mnta tlg emel ke saya/.. xdpt nk dwnload la dr link… uzairshaarin@gmail.com =)

  66. nursyahida binti sikri says:

    Assalamualaikum…sy pn nk minta jasa baik cikgu emelkan jg…

  67. Cikgu Yati says:

    Assalamualaikum.. mohon email kepada saya. terima kasih

  68. sharizan says:

    mohon email bahan kepada saya..
    eyzan55@yahoo.com
    terima kasih

  69. Muhammad Ridhwan says:

    salam. Boleh mohon pertolongan untuk emel kepada saya. Mohon share.
    Emel : sham_ibnu@yahoo.com

    • cikgunas says:

      Salam. Saya telah emel bahan tersebut. Kepada pembaca yang menghadapi masalah muaturun, boleh register dahulu akaun box di SINI.

  70. Hafizuddin Yahaya says:

    Salam. Saya dah daftar akaun Box tapi bila klik butang masih tak dapat download jugak. Mohon hantar ke alamat email: din_mankind@yahoo.com. Terima kasih!

  71. hairunnur says:

    Salam..saya dh daftar tapi masih dapat downoad.. mohon jasa baik tuan utk email pada saya hairunnur@yahoo.com terima kasih tuan.

  72. zaini mahafi says:

    Cikgu, boleh email kt sy. X blh download.. ni email sy zainiera_81@yahoo.com. terima kasih

  73. mazzilah says:

    Please email to me. Tq

  74. Haliza mohd rashid says:

    Sya pun nk juga,email please

  75. azman says:

    Tolong email kat saya

  76. suriati mahasan says:

    Mohon emel juga.tq

  77. danaurindu says:

    assalamualaikum.. mohon email kepada saya juga.. terima kasih.

  78. noorlelawati says:

    Mohon emel bahan di atas…tqvm

  79. zainal abdul majid says:

    Mohon emailkan bahan kpd saya terima kasih

  80. sue says:

    Email kt saya dokumen lengkap 2015 ya.tw cikgu

  81. sue says:

    Emailkn kt saya jgk ya

  82. wan norizan bt wan daud says:

    Nak tumpang sekaki jugak…mohon emailkan juga tak dpt download laa..
    azzan_66@yahoo.com
    Tkasih banyak.

  83. Karnain Bin Mohd Gasah says:

    TQ tuan, nak mintak email juga.

  84. Az says:

    Assalamkum…Mohon cikgu email jugak. tqvm…

  85. Roziman Abdullah says:

    sudikanlah emailkan kpd saya.
    semoga perkongsian membawa manfaat bersama.

  86. Jariyati says:

    Sgat berguna.mhn email pd say,terima kasih.

  87. miezapav says:

    Tlg emailkn bhn pd sy cikgu…
    miezasrt07@yahoo.com

  88. zuraidah says:

    Assalam…cikgu boleh emailkan pd saya….zuraidah1164@gmail.com…tkasih..
    Baru baca n baru tau….

  89. shamriza says:

    Salam…perkongsian yang amat menarik.Mohon emailkan kepada saya shamriza.shamsuri@yes.my

  90. Faiz says:

    minta e-melkan semua bahan fail rekod mengajar

  91. ??? ???? says:

    salam. cikgu, minta tolong emelkan bahannya. syukran.

  92. lily says:

    salam, bhn yg sgt berguna. mohon email pada sy. t.kasih
    nurfazlinaalwi@gmail.com

  93. mizan says:

    Salam tuan..bahan maklumat yg berguna dan panduan kepada guru baharu
    ..mohon emel kan kepada sy..terima kasih (mr_sonix@yahoo)

  94. azizi says:

    Salam tuan..mohon email maklumat..terima kasih byk..moga diberkati oleh Allah ATS usaha tuan.

  95. has says:

    Assalam…sy cuba dwnload tp x bleh buka…mohon email yea…t kasih byk2 atas perkongsian yg amat2 bermanfaat…

  96. SANDRAH says:

    Mohon share dan emel ya.. saya tidak dapat download…Terimakasih atas perkongsian yang bermanfaat ini..Harap tuhan membalasnya..

  97. siti fatimah says:

    assalam..minta tuan email kn yg semua link diatas.saya dah cuba download tapi tak dapat..terima kasih atas perkongsian yg sgt berguna..ni email saya sitifatimahariffin86@gmail.com

  98. Ani says:

    thank you for sharing but im not able to download. harap boleh emailkan ke twyl1ght@yahoo.com tq…

  99. cikgu hani says:

    assalam..saya juga ingin minta cikgunas emailkan saya Doc lengkap Guru kepada saya..semoga Tuhan yang mebalas hasil perkongsian cikgu. terima kasih. email saya sitinoralizahani@gmail.com

  100. firdaos says:

    assalam..saya juga ingin minta cikgunas emailkan saya Doc lengkap Guru kepada saya..semoga Tuhan yang mebalas hasil perkongsian cikgu. terima kasih. email saya firdaosrawi@gmail.com

  101. Shahanizam bin Muhamad says:

    assalam..saya juga ingin minta cikgunas emailkan saya Doc lengkap Guru kepada saya..semoga Tuhan yang mebalas hasil perkongsian cikgu. terima kasih. email saya
    Ayahlong6702@gmail.com

  102. Mano says:

    Tq sir..pls send sir

  103. intan says:

    salam..boleh ker jika sy juga ingin softcopy BRM….dah cuba donlod byk kali tapi tak pandai… =(

    fizzatul_faqir@yahoo.com

  104. Cikgu Sabah says:

    Bole minta email Dokumen lengkap guru. Dokumen yang di downlod tidak dapat dibuka. TQ

1 Pings/Trackbacks for "Dokumen Lengkap Guru 2015."
  1. Dokumen Lengkap Guru 2015 Cikgunas | SMK Seri Rasau says:

    […] Sumber : Cikgunas […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*