Penafian

Blog ini dibangunkan bertujuan untuk menyebarkan ilmu dan menyampaikan maklumat khususnya kepada guru dan pelajar yang terlibat dalam bidang penyejukan & penyamanan udara. Blog ini juga merupakan salah satu dokumentasi https://cikgunas.net untuk rujukan akan datang dan bacaan pembaca yang budiman.

Bahan – bahan perkongsian dan sumber berita telah dinyatakan sumbernya dan pembaca di nasihatkan untuk merujuk kepada sumber asal yang di nyatakan. Maklumat yang disediakan mungkin berubah mengikut peredaran masa. Tiada jaminan yang segala maklumat adalah tepat dan lengkap. Penulis blog tidak bertanggungjawab atas apa-apa risiko, kehilangan, liabiliti samada secara peribadi atau tidak, yang berlaku akibat penggunaan dan aplikasi kandungan blog ini, secara langsung atau tidak.

Sebagai medium penyebaran maklumat, penulis juga tidak mempunyai masalah untuk para pembaca membuat copy paste sumber dari blog ini. Namun ia adalah kebaikan bersama jika anda menyediakan link asal blog ini.

Sekian, salam hormat.

Print Friendly, PDF & Email

2 comments on “Penafian

  1. Slmt ptg tuan saya ada aircond national model Lama CU-SC240TK masalah nya boardnya problems jadi nak perbaikinya saya tidak tahu dan skrg saya tgh mencari nya masih belum berjumpa lagi bagaimana saya mahu dapatkan nya kembali sebagai alat ganti

  2. boleh saya dapatkan no tel cikgu? Saya nak masukkan anak saya ke kolej vokasional. No tel saya 0123871257. tkasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *