Softcopy Fail Persediaan Mengajar 2016.

softcopy fail persediaan mengajar

Softcopy Fail Persediaan Mengajar 2016 ini adalah bagi guru yang menggunakan fail bagi menggantikan buku rekod mengajar. Softcopy ini mengandungi maklumat yang diperlukan dalam fail tersebut seperti di bawah :

kandungan 1

kandungan 2

Perkongsian dari saya sendiri dan beberapa orang guru yang saya nyatakan di bawah ini dianggap terbaik bagi persediaan menghadapi tahun baru 2016. Pembaca boleh terus mendapatkan softcopy tersebut melalui mana – mana link download yang saya sediakan di bawah. Oh ya, dalam catatan lepas saya bertajuk Dokumen Lengkap Guru 2015, saya menerima lebih 100 komen mohon untuk di emel. Diharap pembaca dapat gunakan kaedah muaturun tersebut dahulu kerana ia lebih mudah dan cepat untuk tuan/puan.

muaturun softcopy FPM 2016Dropbox , Box.net , 4shared

Selamat Tahun Baru 2016 dan salam pembelajaran abad 21. Untuk terus mendapatkan catatan terkini dari saya melalui emel, masukkan emel tuan/puan dalam ruangan sebelah kanan catatan ini.

Regards,

http://cikgunas.net

Sumber tambahan:

  • http://www.ummiseri.com
  • http://cikguayu.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted in PAV, PdP, Takwim Tagged with: , , ,
119 comments on “Softcopy Fail Persediaan Mengajar 2016.
  1. Terima Kasih Atas Perkongsian.

  2. fatimawati.mokhtar@yes.my says:

    assalam cikgu, bolehkah cikgu emailkan Softcopy Fail Persediaan Mengajar 2016…terima kasih

    • Niza wawa says:

      Salam..bahan yang disediakan sangat berguna kpd saya guru baru posting..blh tak cikgu nas emelkan kpd saya..sgt happy dgn perkongsian cikgu..tq

  3. Izz says:

    Slm…bolehkh sy dptkn sgla fail ni utk panduan sy…
    Arap dpt email pd sy…
    adzrianaisyah@gmail.com
    10Q byk2

  4. norleeda says:

    T.kasih atas perkongsian.Boleh emelkn bhn ni…

  5. cikgunas says:

    Kepada yang mohon emel softcopy tersebut, saya telah emel ya:)

  6. kerina says:

    assalamkm…bolehkh sy dptkn sgla fail ni utk panduan sy…tqvm

  7. cikgu zai says:

    ASSALAMUALAIKUM cikgu, bolehkah cikgu emailkan Softcopy Fail Persediaan Mengajar 2016…terima kasih

  8. Cikgu nor says:

    Slm…bolehkh sy dptkn sgla fail ni utk panduan sy…
    Harap dpt email pd arissa.arriana@gmail.com
    10Q byk2

  9. Norehan bt Jusoh says:

    mohon cikgu email kpd saya.terima kasih ats perkongsian

  10. Maslona Bt Halpi says:

    Terima kasih atas perkongsian. Mohon cikgu emel kepada saya. Terima kasih.

  11. Eilman Reefqah says:

    ASSALAMUALAIKUM cikgu, mohon cikgu emailkan Softcopy Fail Persediaan Mengajar 2016. imanreefqah@gmail.com
    Terima kasih ats perkongsian

  12. Samsul jamaluddin says:

    Assalam… cikgy saya nak mibta di emelkan softcopy tq… shamryd81@gmail.com

  13. NASARUDDIN ISHAK says:

    Terima kasih atas perkongsian ilmu.

  14. Wothy Robin says:

    Emelkan cgu, tqvm
    wothrobin@gmail.com

  15. cikgu min says:

    Salam.. Boleh fwd kan jugak file kpd saya.. Thank you in advance.. Semoga Allah membalas jasa cikgu ?
    eynezz_8@yahoo.com

  16. Kamillah.Ismail says:

    assalam,cikgu boleh e mail softcopy persedian mengajar 2016

  17. Fauziah Ismail says:

    Assalamualaikum, Saya juga berminat untuk berkongsi bahan yang berkenaan. Jasamu dikenang dan didahului dengan ucapan terima kasih.

  18. mila says:

    Mohon emel kpd sy. Tq. zmilaapplehijau@gmail.com

  19. Saparinah Binti Tukiran says:

    Tahun ini tahun pertama saya guna fail. Terkial2 mencari di merata alam maya. Boleh tolong email pada saya? Jutaan terima kasih saya ucapkan.

    rinkimi76@gmail.com

  20. Eledawati Jasad says:

    As salam…tlg emailkan blh…tq

  21. HARLIZA says:

    Assalamualaikum…mohon e-mailkan softcopy…syukran.

  22. Mrs Muliyadi says:

    As salam. Blh tolong emailkan pd saya jgk? Tqvm

  23. Nor Asma Binti Abdul Aziz says:

    as salam
    bolah ke tolong email pada kak
    asmaaziz6000@gmail.com
    terima kasih dan tahniah atas usaha anda semoga diberkatiNya.

  24. mamat says:

    Mohon emailkan kepada saya… mamatchacha@gmail.com

  25. caroline says:

    Sangat efektif! Suka akan usaha cikgu.
    Boleh emel dengan saya tak? fuyuzuki84@yahoo.co.uk
    Terima kasih. Semoga sentiasa diberkati-Nya.

  26. Liza ismail says:

    Terbaik cikgu nas

  27. NURFARALIZA HAMZAH says:

    As salam..cikgu minta jasa baik untuk e-mel ke alamat
    aoi_wachaa@yahoo.com.my
    terima kasih banyak2,semoga usaha cikgu dberkati.

  28. yasmin says:

    salam..cikgu tolong emailkan kd saya softcopy.. yasmin.idayu8989@gmail.com.tq cikgu 🙂

  29. Safina Ibrahim says:

    Assalam cikgu.boleh tolong emailkan softcopy bhn2 persediaan 2016 tersebut? Moga Allah memberkati n merahmati cikgu sekeluarga.tqia

  30. Safina Ibrahim says:

    Assalam cikgu.boleh tolong emailkan softcopy bhn2 persediaan 2016 tersebut? Moga Allah memberkati n merahmati cikgu sekeluarga.tqia
    safinazamri@gmail.com

  31. Hamidi Salleh says:

    Salam..cikgu..terimakasih kerana perkongsian ini..harap boleh email ke ahamidis@yes.my

    MOGA ALLAH MERAHMATI CIKGU

  32. Ismawariti Jobli says:

    Assalam cikgu.boleh tolong emailkan softcopy bhn2 persediaan 2016 tersebut? Moga Allah memberkati n merahmati cikgu sekeluarga…tqia
    ismawaritijobli@gmail.com

  33. Norhaliza Zainol says:

    Assalammualaikum cikgu. Terima kasih atas perkongsian. Saya dah download..

  34. diyana says:

    assalamualaikum cikgu,mohon emailkan kepada saya softcopy persediaan fail mengajar tersebut, tq. ini email saya mardzriyanataib@gmail.com

  35. illyani says:

    Assalammualaikum cikgu,mohon email jga ya softcopy ke yanie_illy
    @yahoo.com tq cikgu

  36. Asma Ahmad says:

    Assalamualaikum cikgu…mohon email juga softcopy ke asfirrayhan_01@yahoo.com

    Terima kasih cikgu

  37. Norasekin bt Abu Bakar says:

    As salam…
    Boleh share dgn saya apa yg dipaparkan dlm ni…utk persediaan thn depan. Tq

  38. Zuhailla Zulkifli says:

    Mohon emailkan soft copy utk saya. Terima kasih

  39. rohizakhamis says:

    assalam cikgu yg baik hati, mohon email pada saya izajohor@yahoo.com softcopy fail ye. sgt2 gembira dgn perkongsian ini. tqvm..

  40. sitiaminahmuhamad says:

    assalamualaikum…cg nas
    mohon perkongsian tentang softcopy persediaan mengajar 2016
    terima kasih moga Allah memberkati usaha murni cg n berpanjangan hendaknya…Aamiin Ya Rabb

  41. siti noraya says:

    terima kasih atas perkongsian.semoga usaha diberkati.

  42. tini says:

    emailkan kpd sy y. terima kasih

  43. dewi says:

    assalamualaikum..Mohon perkongsian softcopy persediaan mengajar 2016… wiwie78@gmail.com …terima kasih

  44. Hasdah Hasanudin says:

    Assalamualaikum cgu.. Mohon perkongsian s/copy persediaan mgjr…hasdah_hasdaling@yahoo.com.my

  45. Norhazarise says:

    Assalam cikgu..blh x nk mtk cikgu emailkn sftcopy kat emai ni
    norhazarisebaharum@yahoo.com
    Tq

  46. Kamaruzaman says:

    assalamualaikum..Mohon perkongsian softcopy persediaan mengajar 2016… master_arul@gmail.com …terima kasih

  47. JUSNIAH MADISAL says:

    Assalamualaikum.. syukran atas perkongsian.. mohon agar perkongsian ini dpt di emailkan pada saya mjusniah@gmail.com
    moga d murahkan rezeki & sentiasa dalam limpahan rahmatNYA.. Aamin..

  48. emma bill says:

    Assalamualaikum…mohon perkongsian softcopy persediaan mengajar 2016.
    emmabill11@gmail.com

    terima kasih.

  49. nabilah says:

    assalamualaikum..
    sy pun nk jugak cikgu..
    boleh emelkn pd sy..ni emel sy
    nabilah585@gmail.coom

  50. nasalanura says:

    Salam..mohon email bahan ni..trm kasih

  51. Zurina says:

    Asmkum cikgu..blh emailkan kpd sya juga tak?
    zurina1973@gmail.com
    Tq cikgu

  52. azli bin anuar says:

    Assalamualaikum…mohon perkongsian softcopy persediaan mengajar 2016.
    azli.anuar@yahoo.com

  53. suraya says:

    mohon share ke email saya. terima kasih

  54. mai says:

    salam cikgu, mohon perkongsian softcopy daripada cikgu ke alamat emel sy lill_myzy@yahoo.com. tk cikgu

  55. Nurul Husna Bt Mohd Noh says:

    assalam…mohon emailkan softcopy persediaan mengajar 2016..nurulhusna.dbs@gmail.com

  56. Cikgu Siti says:

    Salam Cikgu.. mohon emailkan softcopy ke alamat email saya..
    Terima kasih.. Semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi rahmatNya..

    lady_sifamogha@yahoo.com

  57. nur ain says:

    as salam cikgu anas, mohon emel tuan..
    nurainjohari86@gmail.com

  58. mahazer morad says:

    mohon emailkan kepada saya..satu usaha yang baik untuk semua golongan pendidik.tahniah cikgu..

  59. ida says:

    assalamualaikum. mohon jasa baik cikgu emailkan kat saya juga. faridahbacho@ymail.com. terima kasih banyak2

  60. Cikgu Zizan says:

    Salam Cikgu.. mohon emailkan softcopy ke alamat email saya..
    Terima kasih.. Semoga cikgu dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi rahmatNya..Amiin

    iejans7768@gmail.com

  61. mohamad amizan says:

    Assalamualaikum..mohon jasa baik cikgu emailkn kpd sy softcopy.terima kasih..

  62. Rabtah bt Ismail says:

    Assalamualaikum….mohon jasa baik cikgu email kpd saya softcopy yang tersebut….terima kasih

    • cikgunas says:

      Salam. Mohon komen dengan emel yang betul atau terus download bahan tersebut dari link yang diberi diatas.

  63. ayda ahmad says:

    assalam cikgu.. harap cikgu dapat emelkan juga kpd saya.. trma ksh..

  64. Surya says:

    Boleh tak mohon emelkan pd sy fail pdp 2016.. Semoga allah permudahkan segala urusan cikgu kerana cikgu telah memudahkan urusan kawan2 yg lain

  65. Cham says:

    mohon share…jenc06_m@yahoo.com…Terima kasih cikgu…

  66. siti khadijah mohd noor says:

    Boleh tak mohon emelkan pd sy fail pdp 2016 NOORS.K@Yes.My.. Semoga allah permudahkan segala urusan cikgu kerana cikgu telah memudahkan urusan kawan2 yg lain..tqsm

  67. tarmizi says:

    assalam cikgu.. harap cikgu dapat emelkan juga kpd saya.. trma ksh.

  68. Mohd Fazli Bin Abu Hassan says:

    mohon share atau forward kepada saya. terima kasih rakan2 guru. semoga Allah merahmati kita semua.

  69. Andri Buck says:

    Slmt pagi cikgu. Mohan emailkan soft copy kpd Sy…Semoga perkongsian ini memberikn Kelayakan kpd smua guru..terima kasi h

  70. oneal says:

    Slmt Ptg Cikgu mohon emel softcopy kpd sy ya…thank u very much.
    onealfernandez@hotmail.com

  71. yusrayusof says:

    cikgu tolong emailkan format rpm2016

  72. noni says:

    assalam cikgu..mohon emel pada saya…megurlz81@yahoo.com..terima kasih cikgu…mudah2an jasa cikgu dibalas oleh Allah swt.

  73. farra says:

    salam cikgu..mohon emailkan file ni pada email sy.. missfarinn@yahoo.com tq

  74. FAIZA BINTI MOKHTAR says:

    assalamualaikum cikgu..
    Terima kasih banyak atas perkongsian ini. Hanya Allah Taala sahaja yang dapat membalasnya. Semoga Allah menambahkan kebaikan pada cikgu sekeluarga.
    Saya cikgu Faiza Mokhtar dari SMK Iskandar Shah Parit, Perak.

  75. fadhilah says:

    salam cg..boleh emailkan fail ini kepada saya..trima kasih cg

  76. Wana says:

    Mohon email kepada saya tuan…

  77. maslinah supu says:

    assalamualaikum cgunas,
    boleh tolong emailkan saya bahan softcopy bahan persediaan mengajar 2016…

  78. raihan says:

    assalam cikgu, bolehkah cikgu emailkan Softcopy Fail Persediaan Mengajar 2016…terima kasih

  79. adliah says:

    As salam..cikgu minta jasa baik untuk e-mel ke alamat
    ummiliya@gmail.com
    terima kasih banyak2,semoga usaha cikgu dberkati.

  80. effa says:

    Assalamualaikum..mohon jasa baik cgu utk email ke saya juga ya..azfaharun@gmail.com

  81. kebing seng says:

    Salam sejahtera cikgu. Sangat berguna untuk rujukan. Mohon jasa baik cikgu emailkan softcopy kepada saya juga di kebingseng@gmail.com Terima kasih banyak-banyak.

  82. azman bin abu bakar says:

    Salam sejahtera cikgu. Sangat berguna untuk rujukan. Mohon jasa baik cikgu emailkan softcopy kepada saya juga di
    azmanabubakar77@live.com

  83. arena yong says:

    Mohon email untuk saya.tqvm

  84. Hamiri hamid says:

    Salam sejahtera cikgu. Sangat berguna untuk rujukan. Mohon jasa baik cikgu emailkan softcopy kepada saya juga di hamirihamid@gmail.com.Terima kasih banyak-banyak.

    Reply

  85. rainia says:

    assalamualaikum cikgu…. mohon jasa baik cikgu untuk email bahan fail persediaan mengajar dan pelan strategik ke czarainia@yahoo.com . tqvm

  86. mazlan abdul says:

    mohon jasa baik cikgu untuk email bahan fail persediaan mengajar dan pelan strategik ke mazlanpost@gmail.com . tq

  87. merlani says:

    Salam sejahtera. Sangat berfaedah utk rujukan .Mohon jasa baik cikgu untuk email bahan fail persediaan mengajar dan pelan strategik ke mlanismile@yahoo.com

  88. dika maref says:

    assalammualaikum, ,,sangat bermanfaat,,,mohon jasa baik cikgu email bahan fail persediaan mengajar ke dikalahappy84@gmail.com

  89. syamim says:

    assalamualaikum cikgu..saya guru baru..mohon cikgu tolong emelkan file persediaan mengajar..terima kasih banyak.. adek_syamim92@yahoo.com

  90. elvinovia jonas says:

    salam sejahtera cikgu,
    saya tak dapat download softcopy persediaan mengajar tu. Saya baru nak guna fail utk menggantikan buku rekod mengajar yang sedia ada. Mohon cikgu email kepada saya ellz_vie79@yahoo.com
    terima kasih di atas perkongsian.
    selamat hari raya

  91. MING SENG says:

    salam sejahtera cikgu,
    saya tak dapat download softcopy persediaan mengajar tu juga. Saya baru nak guna fail utk menggantikan buku rekod mengajar yang sedia ada.
    terima kasih di atas perkongsian

    • cikgunas says:

      Salam sejahtera. Saya dah emel fail tersebut. Cikgu juga boleh download dari link dropbox diatas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*