Softcopy Fail Persediaan Mengajar 2016.

softcopy fail persediaan mengajar

Softcopy Fail Persediaan Mengajar 2016 ini adalah bagi guru yang menggunakan fail bagi menggantikan buku rekod mengajar. Softcopy ini mengandungi maklumat yang diperlukan dalam fail tersebut seperti di bawah :

kandungan 1

kandungan 2

Perkongsian dari saya sendiri dan beberapa orang guru yang saya nyatakan di bawah ini dianggap terbaik bagi persediaan menghadapi tahun baru 2016. Pembaca boleh terus mendapatkan softcopy tersebut melalui mana – mana link download yang saya sediakan di bawah. Oh ya, dalam catatan lepas saya bertajuk Dokumen Lengkap Guru 2015, saya menerima lebih 100 komen mohon untuk di emel. Diharap pembaca dapat gunakan kaedah muaturun tersebut dahulu kerana ia lebih mudah dan cepat untuk tuan/puan.

muaturun softcopy FPM 2016Dropbox , Box.net , 4shared

Selamat Tahun Baru 2016 dan salam pembelajaran abad 21. Untuk terus mendapatkan catatan terkini dari saya melalui emel, masukkan emel tuan/puan dalam ruangan sebelah kanan catatan ini.

Regards,

http://cikgunas.net

Sumber tambahan:

  • http://www.ummiseri.com
  • http://cikguayu.my
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Print Friendly, PDF & Email
Tagged with: , , ,
140 comments on “Softcopy Fail Persediaan Mengajar 2016.
  1. Cikgu merr says:

    Salam… pohon cikgu emelkan kpd saya bahan utk persediaan mengajar tersebut.Terima kasih banyak2 ya.

  2. Hanna says:

    Tqvm atas perkongsian, bole cg tolong email bahan kpd sy, anajamal67@gmail.com

  3. normi says:

    Assalammualaikum cikgu,

    boleh tak saya minta softcopy nie?/coz sy try download tak dapat. if cikgu tak keberatan boleh x tolong email dengan saya?nie email saya

  4. MING SENG says:

    salam sejahtera cikgu,
    saya tak dapat download softcopy persediaan mengajar tu juga. Saya baru nak guna fail utk menggantikan buku rekod mengajar yang sedia ada.
    terima kasih di atas perkongsian

    • cikgunas says:

      Salam sejahtera. Saya dah emel fail tersebut. Cikgu juga boleh download dari link dropbox diatas.

  5. elvinovia jonas says:

    salam sejahtera cikgu,
    saya tak dapat download softcopy persediaan mengajar tu. Saya baru nak guna fail utk menggantikan buku rekod mengajar yang sedia ada. Mohon cikgu email kepada saya ellz_vie79@yahoo.com
    terima kasih di atas perkongsian.
    selamat hari raya

  6. syamim says:

    assalamualaikum cikgu..saya guru baru..mohon cikgu tolong emelkan file persediaan mengajar..terima kasih banyak.. adek_syamim92@yahoo.com

  7. dika maref says:

    assalammualaikum, ,,sangat bermanfaat,,,mohon jasa baik cikgu email bahan fail persediaan mengajar ke dikalahappy84@gmail.com

  8. merlani says:

    Salam sejahtera. Sangat berfaedah utk rujukan .Mohon jasa baik cikgu untuk email bahan fail persediaan mengajar dan pelan strategik ke mlanismile@yahoo.com

  9. mazlan abdul says:

    mohon jasa baik cikgu untuk email bahan fail persediaan mengajar dan pelan strategik ke mazlanpost@gmail.com . tq

  10. rainia says:

    assalamualaikum cikgu…. mohon jasa baik cikgu untuk email bahan fail persediaan mengajar dan pelan strategik ke czarainia@yahoo.com . tqvm

  11. Hamiri hamid says:

    Salam sejahtera cikgu. Sangat berguna untuk rujukan. Mohon jasa baik cikgu emailkan softcopy kepada saya juga di hamirihamid@gmail.com.Terima kasih banyak-banyak.

    Reply

  12. arena yong says:

    Mohon email untuk saya.tqvm

  13. azman bin abu bakar says:

    Salam sejahtera cikgu. Sangat berguna untuk rujukan. Mohon jasa baik cikgu emailkan softcopy kepada saya juga di
    azmanabubakar77@live.com

  14. kebing seng says:

    Salam sejahtera cikgu. Sangat berguna untuk rujukan. Mohon jasa baik cikgu emailkan softcopy kepada saya juga di kebingseng@gmail.com Terima kasih banyak-banyak.

  15. effa says:

    Assalamualaikum..mohon jasa baik cgu utk email ke saya juga ya..azfaharun@gmail.com

  16. adliah says:

    As salam..cikgu minta jasa baik untuk e-mel ke alamat
    ummiliya@gmail.com
    terima kasih banyak2,semoga usaha cikgu dberkati.

  17. raihan says:

    assalam cikgu, bolehkah cikgu emailkan Softcopy Fail Persediaan Mengajar 2016…terima kasih

  18. maslinah supu says:

    assalamualaikum cgunas,
    boleh tolong emailkan saya bahan softcopy bahan persediaan mengajar 2016…

  19. Wana says:

    Mohon email kepada saya tuan…

  20. fadhilah says:

    salam cg..boleh emailkan fail ini kepada saya..trima kasih cg

  21. FAIZA BINTI MOKHTAR says:

    assalamualaikum cikgu..
    Terima kasih banyak atas perkongsian ini. Hanya Allah Taala sahaja yang dapat membalasnya. Semoga Allah menambahkan kebaikan pada cikgu sekeluarga.
    Saya cikgu Faiza Mokhtar dari SMK Iskandar Shah Parit, Perak.

  22. farra says:

    salam cikgu..mohon emailkan file ni pada email sy.. missfarinn@yahoo.com tq

  23. noni says:

    assalam cikgu..mohon emel pada saya…megurlz81@yahoo.com..terima kasih cikgu…mudah2an jasa cikgu dibalas oleh Allah swt.

  24. yusrayusof says:

    cikgu tolong emailkan format rpm2016

  25. oneal says:

    Slmt Ptg Cikgu mohon emel softcopy kpd sy ya…thank u very much.
    onealfernandez@hotmail.com

  26. Andri Buck says:

    Slmt pagi cikgu. Mohan emailkan soft copy kpd Sy…Semoga perkongsian ini memberikn Kelayakan kpd smua guru..terima kasi h

  27. Mohd Fazli Bin Abu Hassan says:

    mohon share atau forward kepada saya. terima kasih rakan2 guru. semoga Allah merahmati kita semua.

  28. tarmizi says:

    assalam cikgu.. harap cikgu dapat emelkan juga kpd saya.. trma ksh.

  29. siti khadijah mohd noor says:

    Boleh tak mohon emelkan pd sy fail pdp 2016 NOORS.K@Yes.My.. Semoga allah permudahkan segala urusan cikgu kerana cikgu telah memudahkan urusan kawan2 yg lain..tqsm

  30. Cham says:

    mohon share…jenc06_m@yahoo.com…Terima kasih cikgu…

  31. Surya says:

    Boleh tak mohon emelkan pd sy fail pdp 2016.. Semoga allah permudahkan segala urusan cikgu kerana cikgu telah memudahkan urusan kawan2 yg lain

  32. ayda ahmad says:

    assalam cikgu.. harap cikgu dapat emelkan juga kpd saya.. trma ksh..

  33. Rabtah bt Ismail says:

    Assalamualaikum….mohon jasa baik cikgu email kpd saya softcopy yang tersebut….terima kasih

    • cikgunas says:

      Salam. Mohon komen dengan emel yang betul atau terus download bahan tersebut dari link yang diberi diatas.

  34. mohamad amizan says:

    Assalamualaikum..mohon jasa baik cikgu emailkn kpd sy softcopy.terima kasih..

  35. Cikgu Zizan says:

    Salam Cikgu.. mohon emailkan softcopy ke alamat email saya..
    Terima kasih.. Semoga cikgu dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi rahmatNya..Amiin

    iejans7768@gmail.com

  36. ida says:

    assalamualaikum. mohon jasa baik cikgu emailkan kat saya juga. faridahbacho@ymail.com. terima kasih banyak2

  37. mahazer morad says:

    mohon emailkan kepada saya..satu usaha yang baik untuk semua golongan pendidik.tahniah cikgu..

  38. nur ain says:

    as salam cikgu anas, mohon emel tuan..
    nurainjohari86@gmail.com

  39. Cikgu Siti says:

    Salam Cikgu.. mohon emailkan softcopy ke alamat email saya..
    Terima kasih.. Semoga dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi rahmatNya..

    lady_sifamogha@yahoo.com

  40. Nurul Husna Bt Mohd Noh says:

    assalam…mohon emailkan softcopy persediaan mengajar 2016..nurulhusna.dbs@gmail.com

  41. mai says:

    salam cikgu, mohon perkongsian softcopy daripada cikgu ke alamat emel sy lill_myzy@yahoo.com. tk cikgu

  42. suraya says:

    mohon share ke email saya. terima kasih

  43. azli bin anuar says:

    Assalamualaikum…mohon perkongsian softcopy persediaan mengajar 2016.
    azli.anuar@yahoo.com

  44. Zurina says:

    Asmkum cikgu..blh emailkan kpd sya juga tak?
    zurina1973@gmail.com
    Tq cikgu

  45. nasalanura says:

    Salam..mohon email bahan ni..trm kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*